Titanové tlakové hrnce - Doprava zdarma
Naše titanové tlakové hrnce jsou opatřeny několika bezpečnostními prvky.
- Bezpečný uzavírací systém na poklici ovladatelný jednou rukou. Ocelové čelisti se zachytí o masivní okraj hrnce, což vylučuje možnost jakéhokoliv uvolnění poklice z nádoby.
- Pracovní ventil s možností nastavení síly vaření ve dvou stupních I. nebo II.
- Bezpečnostní ventil na okraji pokrievky- zabraňuje přetlakování hrnce a slouží k vypuštění nadměrného tlaku.
- Bezpečnostní kontrolka, která pokud se ukáže, je nemožné sejmout pokličku z hrnce, pokud je tlak v hrnci příliš vysoký. Kontrolka se vypne, pouze pokud tlak v hrnci klesl a může se bezpečně otevřít. Zamezuje možnému opaření při nepozorné manipulaci s hrncem.
- Povrch hrnců je opatřen antibakteriální úpravou Lotan®, která zamezuje výskytu a množení bakterií v jídlech.
- Hrnec je ručně odléván a tvoří jej 9 mm tlustý masivní titanový korpus, který je maximálně odolný, vytrvalý a nikdy se Vám nezdeformuje a neobsahuje žádné PFOA.
Dokonalost byla stále naší misí a snahou poskytnout prvotřídní tlakové hrnce, které napomohou ušetřit čas, energii a peníze, abyste i nadále mohli žít aktivní životní styl. Proto vám přinášíme naši horkou novinku TLAKOVÝ HRNEC S napařovací setem.
Takto si kdykoliv můžete vybrat, jak chcete používat svůj titanový tlakový hrnec:
- či jako klasický hrnec
- jako tlakový hrnec
- nebo jako parní hrnec
Šéfkuchaři na celém světě dennodenně profitují z mimořádné kvality našich výrobků. Odborná znalost šéfů a testy produktů přímo proudí do vývoje a produkce, což umožnilo zrod NEJLEPŠÍHO tlakové hrnce NA SVĚTĚ. I vy můžete používáním našich titanových tlakových hrnců dosáhnout výborné kulinářské výsledky než ti nejlepší šéfkuchaři. Nejlepší na světě vaří pouze s nejlepším na světě!
Naše titanové tlakové hrnce jsou první svého druhu, které získaly certifikát energetické úspory třídy A.
Vzhledem k faktu, že hliník je nejlepším vodičem tepla v kombinaci s naším 9 mm pevným litým dnem, máte vynikající přenos tepla, které je naakumulované dlouhý čas ve dně. Toto řešení ušetří nejvzácnější zdroj ... energii!
Lotan® je nová revoluční povlaková technologie pro moderní gastronomické účely.
Nelepivé vlastnosti Lotan® povlaku zjednoduší mytí nádobí a zanechá povrch důkladně čistým a bez bakterií.
Díky povlaku Lotan® opláchnutí je až natolik jednoduché, že si snížíte i spotřebu vody, což je dalším vzácným zdrojem energie.
Výhody našich nových titanových tlakových hrnců
Během vaření jídel v běžném hrnci zůstává největší část minerálů a vitamínů ve vodě, kterou následně vylijete. Prakticky tak vyléváte zdravé součásti svého jídla a konzumujete pouze hmotu.
V novém tlakovém hrnci zůstávají všechny výživné látky ve vašem jídle díky tomu, že na přípravu potřebujete jen malé množství vody a vaše jídlo se tak připraví za 1/3 času.
To znamená, že šetříte čas, energii a zároveň i blahodárné vitamíny, minerály a živiny.
Naše titanové tlakové hrnce můžete použít i jako běžný hrnec se skleněným víkem a ušetřit tak místo. Ba dokonce nyní jej můžete používat i v kombinaci s napařovacím setem. Jsou vhodné pro všechny druhy vařičů včetně indukčních.
Každá moderní domácnost ocení titanový tlakový hrnec vhodný i pro indukci. Masivní, ručně odléván nádobí z nejkvalitnějšího hliníku nabízí možnost vaření s minimálním nebo žádným množstvím tuku. 9 mm tlustý korpus nádobí se zahřívá devětkrát rychleji než ocelový nádobí a déle zadržuje teplotu, což šetří energii i čas. Nádobí odolný vůči vysokým teplotám (odolnost až do 240 ° C) také vůči mechanickému poškození. Snadno se udržuje i čistí. Set navíc obsahuje pokličku a parní nádoku ze skla.
Doby pro vaření | ||
polévka | čas | stupeň |
Fazolová polévka (predmáčaný) | 20 min. | II |
Suchý hrách (predmáčaný) | 20-25 min | II |
zeleninová polévka | 4-8 min | II |
Polévka z hovězího ocasu | 10-15 min | II |
bramborová polévka | 5-6 min | II |
hovězí vývar | 20-25 min | II |
minestrone | 8-10 min | II |
rýžová polévka | 6-8 min | II |
Slepičí polévka | 25-35 min | II |
Rajčatová polévka s rýží | 6-8 min | II |
dušené | čas | stupeň |
Dušená zelí | 15 min | II |
Čočka (predmáčaná) | 13-15 min | II |
Hovězí na Srbský způsob | 8-10 min | II |
ryba | čas | stupeň |
Dušená ryba s bramborem | 6-8 min | I |
Ryba s vínovou omáčkou s brambory | 6-8 min | I |
treska | 4-6 min | I |
zelenina | čas | stupeň |
květák | 3-7 min | I |
zelený hrášek | 3-5 min | I |