Doslova bomba pro Vaše tělo. V tomto sychravém a chladném počasí přímo dobijete své buňky energií a vitamíny konzumací takových šťáv. Je ideální, použijete-li vždy sezónní ovoce či zeleninu. V zimním období nemůže chybět červená řepa, mrkev ani jablíčka, které osladí a zjemní chutě zeleniny.

Určitě vyzkoušejte a přesvědčte se o tom, jak skvěle chutná tato šťáva. S kuchyňským robotem Magimix si usnadníte svou práci, jelikož si jej umíte velmi jednoduše složit na odšťavňování a následně rozebrat a umýt jednotlivé díly. Síto vyčistíte jedním pohybem stěrky a poté jen opláchnete. Jednodušší to už ani nemůže být!

Potřebujete:

2 středně velké červené řepy

2 jablka

2 mrkve

Pár kapek kvalitního oleje lisovaného za studena

Postup:

Sundejte si kuchyňský robot Magimix na odšťavňování. Odšťavňovač použijte bez přídavného zařízení, jelikož budete odšťavňovat tvrdé plody. Suroviny si nakrájejte na tak velké kusy, aby se Vám vešly skrz otvor na víku odšťavňovače. Postupně vše odšťavněte. Pokud by kuchyňský robot začal naskakovat, to znamená, abyste vyprázdnili síto odšťavňovače. Stačí pouze vyklopit odšťavenou dřeň a vrátit odšťavňovač zpět do mísy a pokračovat v odšťavňování. Z uvedeného množství surovin získáte až 1 litr šťávy bohaté na vitamíny a minerály.

Dopřejte si každý den vitamínovou bombu! Na zdraví!