SUROVINY pro 2-3 osoby:

- 500 g růžičkové kapusty

- 3 stroužky česneku, nasekané

- šťáva z 1 pomeranče

- sůl

- voda

- 300 g uzeného tofu nakrájeného na kostičky

- 3 stroužky česneku, nasekané

- sůl

- 1 hrnek jasmínové rýže

- sůl

- voda

POSTUP:

  1. Nahřejme si wok nebo pánev Swiss Titan, přidejme růžičkovou kapustu a opečeme ji cca 8 minut. Potom přidejme česnek a dále spolu opékejme ještě cca 2 minuty.
  2. Opečenou zeleninu osolme, podlijme trochou vody, přikryjeme poklicí a vařme na mírném plameni, dokud růžičková kapusta nezměkne. Potom přidejme pomerančovou šťávu a bez poklice opékejme další 3 - 4 minuty.
  3. Mezitím si uvařme jasmínovou rýži v rendlíku Swiss Titan, (rýži zalijme 2 hrníčky osolené vody).
  4. Na tofu také rozehřejme pánev Swiss Titan, přidejte nakrájené tofu a opečeme ho. Občas promíchejme, aby se kostky ze všech stran opekly do červena. Když je téměř hotové, přidejme česnek, sůl a ještě trochu opékejme.
  5. Podávejme růžičkovou kapustu s tofu a rýží.