Potřebné suroviny pro 4 porce:

- 3 mrkve, nakrájené na proužky

- 1 paprika, nakrájená na proužky

- 1/4 zelí, nakrájené na proužky

- 1 menší cibule, nakrájená na plátky

- 3 stroužky česneku, nakrájené

- 400 g soba (pohankových) nebo rýžových nudlí

- 360 g tofu, nakrájeného na kostky

- 3 PL opékaného sezamového oleje

- 3 PL tahini

- 2 PL tamari (bezlepková sójová omáčka)

- šťáva z 1/2 citronu

- voda

- (kokosový olej, volitelné)

- sůl

Omáčku si připravme v misce smícháním: Tamarinu, tahini, sezamového oleje, citronové šťávy a vody. Odložme bokem.

Nakrájenou cibuli, česnek, mrkev, papriku a zelí vložme do vyhřátého woku Swiss Titan. Smažme na silném ohni za občasného míchání 4-5 minut.

Nahrejme si pánev Swiss Titan a opečme na ní osolené kostky tofu. Pečeme je až do křupava.

Mezitím uvaříme nudle soba podle návodu na obalu a scedíme je. Jakmile se zelenina krásně opečená, přidejme uvařené nudle. Pak je zalejme omáčkou. Dobře promícháme a restujeme ještě 1 minutu. Podáváme je s opečenými kostkami tofu, posypané chilli vločkami.