Okurkově špenátová šťáva
Věděli jste, že čím více chlorofylu si dopřejete, tím lépe pro vaše zdraví? Chlorofyl se přímo podílí na tvorbě krve. Takže bychom jím neměli opovrhovat. Pro zvýšení konzumace zelených listů jsou ideální zelené šťávy, které při správné kombinaci chutnají opravdu skvěle.
Potřebujete:
1 balík baby špenátu
1 salátová okurka
1 citron
Kousek zázvoru
Pár kapek oleje
Postup:
Nejprve si důkladně omyjte suroviny. Zázvor i oloupejte. Potom si připravte Magimix na odšťavňování is přídavným zařízením, protože jdeme odšťavňovat listy. Postupně odšťavněte špenát a poté okurku a zázvor. K odšťavnění citrónu vyměňte odšťavňovač za citrusovač s vhodnou hlavicí. Nakonec přidejte pár kapek oleje.
Na zdraví!