Suroviny:
0,5 kg krůtí prsou nakrájených na tenké a dlouhé pásky
2 PL meruňkové povidla
2 PL kečupu
1 čl. soli
1 čl. mletého pepře
Čili podle chuti
1PL oleje
100 g sterilizované fazole
200 g sterilizované kukuřice
½ láhve zavařeného leče
Petrželová nať

Postup:

  1. Nejprve si rozehřejeme olej ve woku a vložíme do něj nakrájené maso. 5 minut ho pečeme pod pokličkou s uzavřeným ventilem na maximálním stupni.
  2. Potom maso osolíme a opepříme a pečeme dalších 5 minut bez poklice, dokud za neodpaří šťáva.
  3. Přidáme povidla a maso pečeme až do zkaramelizování. Postupně přidáme všechny ostatní ingredience: kečup, lečo, fazole, kukuřici a chilli. Aby se nám chutě spojily, vaříme ještě pod pokličkou 5 minut.
  4. Azu před podáváním posypeme čerstvou petrželkou a servírujeme s hranolky nebo rýží.