Zdravá snídaně

Zdravá snídaně

Pojďme si spolu připravit jednu z nejvíc sexy snídaní. Domácí granola s domácím malinovým jogurtem a trochou chia.


Dýňově čokoládový chléb

Dýňově čokoládový chléb

Díky dýni a banánu je těsto tohoto chleba tak jemné, že po prvním plátku budete chtít další a další. Toto je typický podzimní dezert, který musíte vyzkoušet!


Dýňový krém

Dýňový krém

Je neuvěřitelně chutný. No uvěříte, když ho vyzkoušíte.


Dýňová hnízda

Dýňová hnízda

Víkend je už tady a já si pro vás připravila tento jednoduchý recept na tato dýňová hnízda, která si určitě zamilujete. Dýni jednoduše rozmixujete v Magimix Power Blender.


Dýňový cizrnový krém

Dýňový cizrnový krém

Je velmi podzimní, velmi krémový a především chutný. Nechci přehánět...
Byla by škoda vynechat ho z jídelníčku.


Pórově cizrnový krém

Pórově cizrnový krém

Rychlá, božská, veganská pomazánka. Slibuji, že bude dokonalou kombinací s bagetami, chlebíčky, rohlíky či zeleninou.


Maková bábovka

Maková bábovka

Věřím, že vás tento jednoduchý recept osloví, je ideální pro všechny makoholiky a pomocí Magimixu si těsto vymícháte do minutky.


BROKOLICOVÁ OMELETA

BROKOLICOVÁ OMELETA

Chcete si vychutnat ranní omeletu opravdu zdravě? Máme pro vás dlouhodobé řešení, o kterém už velmi často mluvíme.

Omeleta bude ✖️bez oleje, ✖️bez másla, ✖️bez jakéhokoli tuku

Díky pánvi swiss diamond si umíte vychutnat jakékoli jídlo bez plavání v oleji, bez problému vyklopení na talíř. Všechno jde hladce a snadno.


Zapečené zelené těstoviny s lososem

Zapečené zelené těstoviny s lososem

Postupně přichází jaro a naše okolí bude po chladné zimě zelenější. Trochu zelené si můžete přinést také na talíř v podobě těchto skvělých zelených zapečených těstovin s brokolicovo-smetanovou omáčkou a lososem. Omáčka se připravovala v kuchyňském robotu Magimix 3200 XL.

Toto jídlo je nestárnoucí klasika, ale zajímavější bude, použijete-li barevné špenátové těstoviny, které najdete v každém dobrém supermarketu, pokud takové nemáte, tak nevadí a můžete použít i klasické nebo bezlepkové. Sýr můžete použít libovolný k zapékání (eidam, gouda, mozzarella…) nebo i sýr parmezánového typu. Klidně můžete lososa zaměnit za maso a popřípadě připravit si veganskou verzi bez vajíčka s rostlinnou smetanou, sýrem a lahůdkovým droždím a trochou tapiokového škrobu.


Těstoviny s bazalkovým pestem

Těstoviny s bazalkovým pestem

Původní pesto je vyrobeno z piniových oříšků, ale toto moje bude vyrobené z vlašských ořechů. I z nich je velice chutné. Ať je pro vás tento recept průvodcem, dochucení si upravte tak, aby bylo pro vás pesto co nejchutnější. Do původního Janovského pesta jde i parmazán a je vyroben v hmoždíři. Já však žádný sýr nepoužiji (ani veganský) a zpracovávat ho budu do krémové konzistence v kuchyňském robotu.


Rýžové těstoviny se zeleninou a fazolemi

Rýžové těstoviny se zeleninou a fazolemi

Toto je jeden z našich oblíbených obědů ve všední den, protože je připraven za půl hodiny a suroviny můžeme obměňovat podle naší komory, resp. naší chladničky.


OPÉKANÉ TĚSTOVINY S CURRY ZELENINOU

OPÉKANÉ TĚSTOVINY S CURRY ZELENINOU

Tento recept byl zhotoven pomocí červené curry pasty, takže je poněkud pikantní, ale samozřejmě můžete použít i zelenou nebo žlutou pastu. Pokud nemáte pastu, nahraďte ji curry pepřem. Je to bezmasé jídlo, které máte rychle hotovo.

Další